Win een sport- en speldag!

100422 Schoolsport Olympiade deel 2 111kopie

Voorafgaand en tijdens de 25e Schoolsport Olympiade op donderdag 25 april 2013 staat het thema gezonde en actieve leefstijl wederom centraal. Vanuit Sportservice Ede proberen wij hier aandacht aan te besteden tijdens onze eigen activiteiten, maar wij zijn ook benieuwd naar de creativiteit en het enthousiasme van de deelnemende scholen…

In de aanloop naar de Schoolsport Olympiade ontvangen alle deelnemende scholen een driedelige lessenserie, waarin een gezonde en actieve leefstijl centraal staat. De lessenserie is bedoeld als een middel voor de scholen om in de reguliere en gymlessen meer aandacht te besteden aan het onderwerp. Wij hopen dat veel scholen de lessen gaan gebruiken en met hun school actief aan de slag gaan met het onderwerp ‘Gezonde en actieve leefstijl’! Ook op andere manieren kan aandacht besteed worden aan dit onderwerp, door bijvoorbeeld:

  • Actieve pauzesportactiviteiten te organiseren.
  • Kookworkshops met gezonde voeding.
  • Een sport- en spelmiddag organiseren op school.
  • En nog veel meer…

De meest actieve school wint een door Sportservice Ede verzorgde sport- en speldag voor de hele school!

Doe dus mee met je school en win die sport- en speldag! In de bijlage hieronder kun je zien hoe je berichten, afbeeldingen en filmpjes kunt plaatsen op het eigen blog van jouw school!

Gebruikershandleiding Blog

Reacties zijn gesloten, maar je kan wel een trackback van je eigen site ingeven.

Reacties gesloten.